Produkter för säng perdormire (28)

Beaujolais Byar

Beaujolais Byar

Traditionell beaujolaismetod: Semikarbonsyrning. Vinet får vila i rostfria tankar för att bevara all fräschör från frukten som är typisk för Beaujolais. SMAKNOTER Intensiv och djup rubinröd färg med glänsande reflektioner. Uttrycksfull, näsan erbjuder kryddiga, rostade och vaniljiga aromer samt fruktiga inslag av björnbär och surkörsbär. Munnens angrepp är fullt av harmoni, runt och läckert. Gommen avslöjar rostade och vaniljiga smaker, blandat med små svarta bär. MAT- OCH VINPARINGAR Servera vid cirka 15°C till en rostad kanin, en grillad entrecôte eller en blodpudding med stekta äpplen. Det passar också utmärkt till ostar som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druva: Gamay Noir Vingård: granitjordar – kontinentalt klimat
Rödvin - Château Lancyre

Rödvin - Château Lancyre

TERROIR Slottet Lancyre är en vinodling belägen i södra Frankrike, på en exceptionell terroir i Languedoc-regionen, den prestigefyllda appellationen Pic Saint Loup, som nu anses vara ett "Cru" i Languedoc-regionen! Idag omfattar egendomen 78 hektar vinrankor som ligger i en doftande buskmark på en mosaik av terroirer som kan erbjuda ett mycket bra utbud av viner (röd, vit och rosé!). Denna cuvée produceras på ler-kalksten och årgången 2018 var en tidig skörd, med hög kvalitet tack vare en exceptionell höst som gjorde att vi kunde plocka våra druvor vid optimal mognad. Detta är en av de största årgångarna på de senaste 30 åren. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKATION Hela skörden är manuell och druvorna avstjälkas vid ankomsten till källaren. Varje druvsort vinifieras separat; vinifikationen följer en traditionell metod i rostfria ståltankar.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Jäsningen av våra röda viner sker mellan 25° och 30°C i termoreglerade ståltankar. Vi praktiserar en délestage vid halva jäsningen för att uppnå en bättre extraktion mellan skalen och musten, och sedan sker extraktionen mer försiktigt. Följt av en postfermentativ maceration på 8 dagar. Doften är uttrycksfull, med kryddiga, rostade, vaniljiga toner och mörka frukter som blandar en vacker tanninstruktur, inbäddad, lakrits med inslag av konserverade körsbär. Ett vackert vin som vi kan njuta av redan nu efter en karaffering på 10 till 12 timmar. Att avnjuta med en rostad kött eller en hårdost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Yta: 30 ha Utseende: vacker djup, rubinröd färg
Domaine des Pentelines LES GALETS 2018 - Côtes du Rhône Villages Gadagne Ekologiskt Rödvin

Domaine des Pentelines LES GALETS 2018 - Côtes du Rhône Villages Gadagne Ekologiskt Rödvin

{"CÉPAGES":"DRUVOR\n65% Grenache 25% Syrah 10% Mourvèdre\nGrad 14°\n\nVINIFIKATION\nDruvorna skördas vid optimal mognad för en ideal balans mellan tanniner och socker. De krossas och avstjälkas, och får sedan macerera i en månad. 21 månader av vinifiering utan intervention i betongtankar.\n\nDÉGUSTATION\nIntensiv granatröd färg, unga reflektioner. Trevlig doft, röda frukter, kryddor, garrigue. Smaken framhäver frukten, i en kraftfull, strukturerad, traditionell stil. Ett robust vin som bör väntas en tid. Utmärkt kvalitet.\n\nACCORDS METS-VINS\nVinterrätter, marinerat kött, BBQ revben, vilt. Kraftiga krämiga ostar.\nEtt fint gastronomivin. Bäst att dricka vid 17°C.\n\nInnehåll (L):0,75\nBruttovikt (Kg):1,3\nAlkoholhalt (%):13"}
Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Denna familjegård tillhör Souille de Pedro-familjen sedan 1852 och ligger i den övre delen av Mazeyres-fältet (väster om Chateau Le Pin). Hermitages de Mazeyres var det första vinet som serverades under den första transatlantiska överfarten på fartyget "FRANCE" till New York 1962.
Champagne Ratafia

Champagne Ratafia

Champagne Ratafia
Terraje 2018

Terraje 2018

Renhet, Textur, Uttryck Av Ett Terroir Friskt Vin Med Stor Renhet Och Textur, Med Aromer Av Tall Och Monte Jumillano 13 ºc Serveringstemperatur VINETS ÅLDER: Mer än 30 år TILLVERKNING: Jäst och lagrad i fudre DRUVSORT: Monastrell på egen rot
Gammal Marc De Champagne - Våra Champagner

Gammal Marc De Champagne - Våra Champagner

Denna spritdryck med skyddad ursprungsbeteckning (SUB) framställs genom destillering av druvskalm från avstammade druvor, som uteslutande kommer från Champagne-vinodlingen; Den har en alkoholhalt på 40°.
Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Viner

Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Viner

Mercurey premier cru les velleys med en djup, rubinröd färg och noter av röda frukter, skog och kakaobönor. Domaine: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Region: BOURGOGNE Färg: Röd Druvor: 100 % Pinot Noir Odling: Ekologisk omställning Karaktär: kraftfull Innehåll: 75cl Vikt: 1 kg
Piedemonte Tempranillo Crianza Vin

Piedemonte Tempranillo Crianza Vin

- Färg: en attraktiv, intensiv rödvinbärsfärg med ljuslila nyanser. - Aromer: komplexa aromer från lagring, med utmärkta mogna röda frukter och subtila fruktiga, mjölkiga nyanser som ger vinet stor aromatisk elegans. - Mun: milda tanniner kombineras med frukt för att ge ett mycket välbalanserat och långvarigt vin.
Burgundiviner - Vit

Burgundiviner - Vit

Vingård: Helt i söder om Bourgogne, vid gränsen till Beaujolais, sträcker sig området för appellationen bortom byn. Byen Saint-Vérand har ett "d", men appellationen har inte det eftersom den skördas från sex byar. Den dateras till 1971 och är den näst sista appellationen som beviljades i Mâconnais-regionen. Vinodling: Jorden: en jura-kalksten som förlänger de kalkstenslager som finns i Côte-d'Or, idealisk för Chardonnay. Planteringstäthet: 8 500 plantor/hektar. Beskärning: Guyot. Skörd: Manuell. Avkastning: 55 till 65 hl/ha, vilket gör att druvorna kan avslöja nyanserna av vår terroir. Vinifiering: Mycket långsam pressning för att bevara frukten. Sista pressens juicer tas inte med. Lagring: I tank under 6 till 8 månader. Under hela processen fattas beslut huvudsakligen baserat på provsmakningar. Dessa data kompletteras naturligtvis av tekniska analyser. Som för alla viner från egendomen.
Armagnac Kampanj

Armagnac Kampanj

Lantterrine med Armagnac - Jean Brunet
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Från ett exklusivt recept skapar Delfino Battista en sann synd. De finaste ansjovisfiléerna väljs ut, lindas runt en kapris och förpackas en och en, med endast tillsats av extra jungfruolja.
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för tillverkning av den köttprodukt som inte har värmebehandlats och kallas "Sobrasada"; på grund av avsaknaden av begränsande tillsatser är den mottaglig för att konsumeras färsk, lufttorkad och/eller lagrad genom en mognads- och torkningsprocess. Format: förpackning 270g, påse 3,6Kg
Kolsyrad rosé druvsaft

Kolsyrad rosé druvsaft

DRUVSORT: Gamay noir med vit juice. PRODUKTION: Naturligt filtrerat rosévin, pastöriserat och kolsyrat. Utan tillsatt socker. Kartong med 6 flaskor om 75cl
Saffran

Saffran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, en verksamhet belägen i Ardèche, är specialiserad på odling av ekologisk saffran enligt hantverksmetoder. Vår saffran odlas, plockas, rensas för hand och torkas av oss. Den kommer från ett naturligt jordbruk utan bekämpningsmedel eller kemiska produkter. Vår saffran är av första klass enligt standarden ISO 3632-2 och har fått guldmedalj 2018 vid den allmänna jordbrukstävlingen, samt även medalj 2023. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter: - saffranspistiller - gourmetkorg bestående av produkter med saffran - presentlåda med produkter med saffran - kallpressad tvål med saffran - ekologiska saffranlökar
Trumpet

Trumpet

ANVÄNDNING: Enkel skydd för arbetsagenter på vägar (Vid mycket låg hastighet) Nödhjälps- och reparationsverktyg. FÖRDELAR: Ekonomiskt, lätt och effektivt material - Kropp i mässing - Ref. 1038 - Tratt Ø 130 mm - Total längd = 340 mm - Med 2 fästringar - Nettovikt = 0,3 kg Obs: Denna kroppstrumpa är obligatorisk för alla arbetsövervakare på vägen, även vid användning av byggvarningssignaler. ALTERNATIV: - Reservdel = kromad spets med vibrerande blad - Ref. 1038-E
Comoros Vaniljursprung

Comoros Vaniljursprung

Komorerna består av 4 öar: Mayotte och tre öar som är oberoende av Frankrike, som bildar Unionen av Komorerna (Grande Comore, Anjouan och Moheli). Grande Comore är en vulkanö. Ön lider av en allvarlig brist på vatten, de vulkaniska bergen behåller inte vatten och det finns få källor. Den främsta ekonomiska resursen är odlingen av vanilj. Vanilj, som introducerades på Komorerna före 1930-talet, odlas på de fyra öarna på ett traditionellt sätt. Denna nyckfulla orkidé erbjuder en vacker blomklase. Befruktningen utförs manuellt av kvinnor vid gryningen. En duktig arbetare "gifter sig" med 1000 till 1500 vaniljblommor per dag. Under skördetiden plockar man pod för pod, till en exakt grad strax innan "teknisk mognad". Ursprung: Komorerna Region: Grande Comore Sort: Planifolia Anteckningar: Vegetal, floral, dragon SKU: 5430002193137 vilka Polyoler: 25g ° Energi: 525Kcal, 2197kJ Totalt fett: 49g vilket Mättat fett: 30g Kolhydrater: 32g vilket Socker: 6g * Protein: 9g Salt: 0g
Tina 158

Tina 158

0,2 liter Longdrinkglas
Bandoneon - Stagi

Bandoneon - Stagi

75-knapps kromatisk Bandoneon 150 rör (2 rör per ton) 18-faldiga bälgar med 2 centrala ramar svart eller mahognylackad med finish skräddarsydd rörarrangemang på begäran
Rödvin - Clefs des Murailles AOP Vacqueyras

Rödvin - Clefs des Murailles AOP Vacqueyras

{"CÉPAGES":"DRUVOR\nGrenache 60 %\nSyrah 30 %\nMourvèdre 10 %\n\nVINIFIKATION\nSkörden sker i etapper: Syrah skördas och vinifieras först, följt av Grenache och Mourvèdre. Vinifikationen följer de traditionella principerna från Rhône-dalen: jäsningen och macerationen pågår i 4 till 5 veckor med temperaturkontroll, och processen avslutas med en varm maceration. Vinerna från de olika druvsorterna blandas efter 6 månader. Lagringen sker, en del i ekfat för att förfina tanninerna och tillföra komplexitet, den andra delen i betongtankar för att bevara fruktens fräschör.\n\nDÉGUSTATION\nKraftig och komplex doft, som förenar aromer av mycket mogna röda frukter, inslag av lakrits och en touch av rostning. Smaken är koncentrerad i munnen och sedan fyllig med en dominans av mycket mogna frukter. Mourvèdre tillför en karaktäristisk struktur med närvarande och sammetslena tanniner. Eftersmaken är lång, präglad av dofter av garrigue."}
Bourgogne Chardonnay

Bourgogne Chardonnay

Kristallklar färg. Aromer av citrusfrukter, vita frukter (päron) och stenfrukter (vinpersika), vita blommor (hagtorn). Blommig och fruktig, smaken är rund och saftig med en livlig eftersmak.
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Pinot Noir är den enda druvsorten som odlas för detta vin. Vinrankorna ligger mellan Buxy och Saint Gengoux le National och är vanligtvis belägna på medelhöga sluttningar. Jorden är grund och luftig. Markerna är mycket steniga, vilket är idealiskt för Pinot Noir. Under sommarsäsongen behåller stenarna värmen och avger den tillbaka till vinrankan. Dessa stenar påskyndar därmed druvornas mognad. Druvorna kommer från ler-kalkhaltiga jordar med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Lutningarna är milda och riktade öst till sydost. Uppfostran Vinifieringen börjar i rostfria tankar, för att sedan fortsätta i ekfat. Tiden i fat varierar beroende på årgångarna. Vinets karaktär Vacker röd färg, klar, med rubinreflexer, näsan öppnar sig mot de typiska röda frukterna av Pinot Noir (svarta vinbär, körsbär, röda vinbär) med rökiga, humusaktiga och ibland animaliska toner. Rikt och komplext, dess textur är fast med mjuka och eleganta tanniner. Vackert balans. Mat- och vinparningar
Rödvin - Domaine La Guintrandy

Rödvin - Domaine La Guintrandy

TERROIR & EGENDOM Sandig lera och kobolt, stenig jord. Medelhavsklimat, påverkat av Mistralvinden. Ekologisk vingård belägen nära byn Visan. DRUVSORTER Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% VINPRODUKTION Manuell skörd, delvis avstjälkad. Maceration ca 2 veckor. Fullt mognad i tankar på fina jästfällningar innan buteljering (ofiltrerad). SMAKNOTER Detta vin har en elegant rubinlila färg. Dess doft avslöjar aromer av svarta vinbär och körsbär. Smaken är välbalanserad med fylliga tanniner och inslag av svarta frukter och lakrits. Utmärkt att para med medelhavsrätter, vita kött, milt kryddad mat (t.ex. paella eller curry) och rött kött.
Franskt Rödvin - Baron Maxime Pinot Noir

Franskt Rödvin - Baron Maxime Pinot Noir

{"VINIFIKATION":"Pinot Noir är en tidig mognad druvsort som skördas i början av skörden.\nI källaren genomgår de avstjälkade druvorna en varm förjäsning som främjar färgextraktionen, följt av en kontrollerad jäsning vid låg temperatur (mellan 18 och 24°C) för att bevara all friskhet i de primära och sekundära aromerna.\nVinerna lagras sedan separat i tankar under flera månader innan de tappas på flaska.","DÖRNING":"En frisk och elegant Pinot Noir med aromer av hallon och körsbär.\nI munnen avslöjar den mjuka och diskreta tanniner. Den blir den perfekta följeslagaren till din picknick, en kalv Milanese, fågel eller en tårta med körsbär och choklad.\nIdealiskt serverad vid 12°C-14°C"}
Rully Blanc 1er Cru - Grésigny - Viner

Rully Blanc 1er Cru - Grésigny - Viner

Rully blanc premier cru Grésigny, klar med en mycket uttrycksfull doft, lagrad på ekfat. Rik och raffinerad Domaine: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY 1ER CRU Region: BOURGOGNE Färg: Vitt Druvor: 100 % Chardonnay Odling: Ekologisk omställning Karaktär: Torr Volym: 75cl Vikt: 1 kg
Piemontesisk rosévin

Piemontesisk rosévin

- Färg: ett klart, intensivt jordgubbsröd vin med lila nyanser. - Aromer: ren, fruktig doft med inslag av mogna röda bär, särskilt jordgubbar. - Munnen: rund och smakrik i munnen. Stor och fruktig med en lätt syrlig eftersmak.
Vildsvin

Vildsvin

Traditionell vildsvin terrin i 90g Jean Brunet